Supported Education som yrkeshögskoleutbildning- Delta på arbetsmöte!

RSMH tillsammans med Omsorgsförlaget ska ansöka om att göra en YH-utbildning för bl.a. Supported Education. Vi bjuder nu in dig i ledande position till ett arbetsmöte den 6 maj för att berätta mer.

RSMH tillsammans med Omsorgsförlaget ska ansöka om att göra en YH-utbildning för bl.a. Supported Education. Ansökan beviljas av Myndigheten för yrkeshögskolan och avgörs baserat på arbetslivets uttryckta behov av den specifika kompetensen som utbildningen syftar till.

Vi behöver nu din hjälp att styrka behovet av kompetensutveckling inom praktik, arbete och studier för personal som möter människor i olika åldrar med olika kognitiva förutsättningar, från olika bakgrunder och som står inför att välja arbete/studier/praktik, skaffa samt hålla i och genomföra dessa med positivt resultat.

Vi vill därför bjuda in till ett arbetsmöte den 6 maj kl. 10.00 på Teams där vi berättar mer om utbildningen och hur du kan fylla i en avsiktsförklaring. Vi vänder oss till dig i ledande befattning såsom exempelvis enhetschef, rektor, verksamhetschef etc. Avsiktsförklaringen är inte bindande.

Kontakta oss för mer information: annika.bostedt@rsmh.se