Missa inte! 4-dagarskurs i SEd

Nu har du möjlighet att gå en utbildning i Supported Education, ledd av professor Lies Korevaar, en av Europas främsta experter på området. 16-19 april i Stockholm.

Supported Education 101

När: 16-19 april, 2018
Var: Telefonvägen 30, Stockholm
Vad: En 4-dagarskurs i SEd med en av Europas ledande experter
Deltagare: max 12 deltagare
Språk: Engelska
Pris: 13 750 ink. lunch
Anmälan och frågor: annika.bostedt@rsmh.se
Program och mer information

Syfte

Deltagarna ska bli bekanta med begreppet Supported Education och få en utbildning med hög kvalitet, som omfattare de viktigaste delarna av SEd-metoden. SEd är en psykiatrisk rehabiliteringsmetod som kan användas för att stödja unga personer med svårigheter i skolan, som vill komma över sina svårigheter och avsluta sina studier.

Målgrupp

Yrkespersoner som vill lära sig mer om SEd, som arbetar inom ett SEd program eller som arbetar med unga med psykosociala problem som vill återvända till skolan eller fullfölja skolgång.

Kursledare

Kursen leds av Lies Korevaar, PhD, som arbetat med Supported Educaiton sedan 1998. Han är professor i rehabilitering vid Hanze Universitet för tillämpade vetenskaper i Groningen, Nederländerna. Han är expert på Supported Education och arbetar dagligen med unga med psykosociala svårigheter som vill återvända till skolan eller fullfölja sin skolgång. Kursen hålls utifrån ett praktiskt, ”hands-on”-perspektiv.

Arrangör

Kursen arrangeras av RSMH och SECiSo.